Over

Over Jan van Rooij

Mijn naam is Jan van Rooij en ik ben geboren en opgegroeid in Eindhoven waar ik nog steeds woon. Na mijn loopbaan bij administratie- en accountantskantoren waar ik, als assistent accountant / assistent belastingadviseur, jarenlang met plezier heb gewerkt ben ik mijn kennis en ervaring gaan inzetten in het MKB om zodoende werkgevers te ontzorgen van financiële en administratieve lasten. Daardoor is mijn kennis en kunde van het hele spectrum van uitdagingen in de bedrijfsvoering breed en gedegen. Die vaardigheid deel ik graag opnieuw met ondernemers om hen te helpen hun droom waar te maken. Daar waar voor jou als ondernemer de last begint, begint voor mij het plezier om dit op te lossen.

Welkom bij administratie en adviesbureau Van Rooij

Persoonlijk

Enthousiast, proactief en integer. Zo pak ik het aan!

Droom

Ik denk onderweg met jou mee terwijl jij jouw droom waar maakt.

Efficient

Vakkundig, accuraat en online. Minder kosten, meer resultaat.

Wat ik voor uw bedrijf kan betekenen

Administratie

Voor velen een lastig sluitstuk, voor mij het begin van het resultaat.

Startersadvies

Aan het zoeken in het woud van wetten en regels? Ik breng je op weg!

Ondernemersadvies

Een andere, een nieuwe kijk nodig? Hoe ga ik verder? Bel mij!

Belastingadvies en aangifte

Geen cent teveel hoor! Ik weet hoe dat werkt, daar zorg ik voor.

Jan van Rooij

De econoom van jouw droom!

Ik zet mijn kennis en ervaring in om werkgevers te ontzorgen van financiële en administratieve lasten. Daar waar voor jou als ondernemer de last begint, begint voor mij het plezier om dit op te lossen.
Schuiven naar boven