Administratie

Administratie

Voor de meeste ondernemers niet het favoriete deel van hun onderneming. Toch is het zaak om dat goed te doen of om dat goed uit te besteden. Aan het einde van het jaar moet namelijk de aangifte gedaan worden volgens de spelregels van de belastingwetgeving. Je wil daar niet van wakker liggen.

Van belang is dat je als ondernemer overzicht en inzicht krijgt in de het financiële reilen en zeilen van je onderneming. Voor mij is het daarbij nodig jouw persoonlijke drijfveren en toekomstbeeld van je onderneming te weten zodat ik daar tijdig op in kan spelen en je proactief van advies kan voorzien.

Om dit te bereiken maak ik gebruik van (online) eAccounting software waarbij de ondernemer kan bepalen wat zelf gedaan wordt en wat er door mij zal worden uitgevoerd. Bij het aangaan van onze samenwerking bespreken we samen wie wat gaat doen. Aanleveren van documenten als scan of foto, zelf factureren, zelf documenten inboeken; kostenbeheersing is in ons beider belang. Door de administratie efficiënt te verwerken d.w.z. dat alle ter zake doende gegevens ingevoerd zijn, gecontroleerd en verwerkt komen we tot een jaarrekening.

Op naar een lange en vruchtbare samenwerking!

Welkom bij administratie en adviesbureau Van Rooij

Persoonlijk

Enthousiast, proactief en integer. Zo pak ik het aan!

Droom

Ik denk onderweg met jou mee terwijl jij jouw droom waar maakt.

Efficient

Vakkundig, accuraat en online. Minder kosten, meer resultaat.

Schuiven naar boven